top of page

Kindercoaching

Wat kan Rixt als kindercoach voor je kind en jou betekenen?

Ieder kind komt op de weg naar volwassenheid de nodige hobbels en bobbels tegen. Dat is heel gewoon en daar is helemaal niks mis mee. Van sommige obstakels kan je kind net wat meer last ondervinden en dan merk je als ouders dat je kind ergens mee worstelt en er niet makkelijk zelf en met jouw ondersteuning als ouder uitkomt. Het wil niet echt of het duurt jullie al te lang.

 

Een kindercoach kan dan even mee kijken en samen met jou en je kind onderzoeken en oefenen waar mogelijkheden en openingen te vinden zijn om samen de weg naar een oplossing te vinden. Je kind komt weer in zijn of haar kracht te staan en jullie kunnen samen weer vol vertrouwen verder.

 

De ondersteuning is laagdrempelig, kortdurend (vaak is 1 tot 5 bijeenkomsten genoeg) en effectief. We werken vanuit jullie eigen kracht; van die van je kind en van die van jou als ouder. De werkvormen zijn activerend en divers en sluiten aan bij de ontwikkelingsfase en persoonlijke behoefte van je kind.

 

Mijn praktijk is aan huis en je wordt ontvangen in een vertrouwde en ontspannen sfeer. Een plek waar ruimte is om nieuwe inzichten en ervaringen te laten stromen en doorgroeien.

 

 

Aanbeveling klant: "Mijn ervaring met Rixt is dat ze een feilloze intuitie heeft en aanvoelt waar mijn kind (of ik als ouder) behoefte aan heeft. Je merkt dat ze echt geeft om kinderen met wie ze werkt zonder betuttelend te zijn. Wat ik ook gaaf vind, is dat ze heel veel verschillende methodes heeft om naar een bepaald doel toe te werken, zodat elk kind op een eigen, positieve manier aan de slag kan. Ik laat mijn kind graag door Rixt coachen, omdat ik weet dat ze hem ziet zoals hij is, in zijn geheel en niet alleen zijn probleemgedrag"

Kindercoaching
bottom of page